Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuře na pivě (nebo jak říkáme u nás doma kuře po cikánsku)

0.0
Kuře na pivě (nebo jak říkáme u nás doma kuře po cikánsku)

Potřebné ingredience

1 kuře nebo kuřecí čtvrtky,sterilizované okurky,sterilizováná kapie,česnek.kari koření,máslo a samozřejmě pivo (jakékoli)

Postup přípravy

Kuře naporcuju a zbavim kůže.Poté dám do pekáče posypu nebo potřu kari kořením a utřeným česnekem.Vysypeme na kuře kapii (bez laku) a nakrájené okurky na kolečka.Nakonec podlijeme půlkou piva a dáme péct do trouby.Pečeme až je maso měkké a zbytkem piva podlíváme.Já dávám jedno a půl aby bylo víc šťávy ale zaleží na Vás (já dávám víc protože my úplně stačí jenom šťáva a knedlík a maso ani mít nemusím).Když už je maso měkké damé trochu másla a necháme ho rozpustit.K tomu dělám bramborový knedlík.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie